Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Coach Congress 27-29/1 på Bosön

STAC medverkar som föreläsare och samarbetspartner till Coach Congress 2017. Det är fler än 20 boxar som på något sätt involverat sig i STAC Metoden, gått/går våra olika utbildningar, jobbar med STAC PAD i sin verksamhet m m. Det ska bli så kul att träffa alla er och ännu fler under dessa dagar i januari. Ser fram emot diskussioner, nya kunskaper och kompetenser som kan hjälpa oss att gemensamt utveckla branschen.

Joakim Dettner, Jonas Jonason och Andréas Graflind kommer att hålla några av våra framträdanden och Cecilia Wulfing Dettner kommer att hålla i ett framträdande runt Business Management.
Under hösten kommer en pilot att genomföras med några boxar på en Business-utbildning som kommer att redovisas under helgen. Fler kommer att kunna gå denna utbildning under våren. Datum och innehåll kommer att finnas tillgängligt redan innan Coach Congress.

Håll ögon och öron öppna:)

Arkiv för kalendarium

2018

2017

2016

2015

2014