Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

STAC ELITTRÄNARE – Bli elit bland tränare!

stac_elittranare

 


NÄSTA OMGÅNG AV STAC ELITTRÄNARE STARTAR MED STEG 1 15-17/5 2019! Anmäl dig redan idag på info@stac.nu 

På STAC Elittränare blir du elit bland tränare. Du lär dig professionell screening, analys, testverksamhet, programdesign och periodisering av träning. Du lär från dem som kan den moderna teorin, leder och vidareutvecklar det nya träningsparadigmet samt producerar rekord och medaljer i kombination med hälsoutveckling, i praktiken.

På STAC Elittränare integrerar vi ständigt den vetenskapliga frontlinjen bakom våra metoder, men du tränas framför allt i att behärska erfarenhetskunskap och lära det praktiska hantverket som definierar en framgångsrik fystränare och coach för sina klienter, vi kallar det STAC Processen bakom STAC Metoden.

Med det digitala verktyget STAC PAD som stöd i alla delar av utbildningen från professionell screening, analys och programdesign till periodisering av träning, klienthantering och möjlighet till en diger övningsdatabas och professionella bilder, lär du dig att jobba strukturerat och extremt tidseffektivt.

Citat ”Jag skulle rekommendera alla som vill ta nästa steg i sin karriär som tränare samt utöka sin kunskapsbank väsentligt att söka sig till STAC Elittränarutbildningen.” Robert Lygdbäck, STAC Elittränare 2015-2016, Fystränare Växjö Lakers, SHL. 

””Fantastisk bra utbildning som verkligen knyter ihop säcken. Allt från screening, nulägesanalys till high end preformance. Ända i sitt slag, ”top notch”!”
Ulf Ekstam, STAC Elittränare 2016-2017, Fystränare Södertälje SK, HA


STAC ELITTRÄNARE – FLERSTEGSINLÄRNING FÖR MAXIMAL KUNSKAPSÖVERFÖRING

På STAC Elittränare lär vi ut enligt ett unikt flerstegssystem som ger utrymme för implementering och kunskapsförankring mellan de numera 7 olika 3-dagarsutbildningsstegen.

 

  • TILLFÄLLE 1– handlar om STAC screening, tester, biotensegritetsanalys, åtgärdsanalys, övningsval och basal korrektiv programdesign som kvalificerar för fortsatt träning och utveckling. 
  • TILLFÄLLE 2– handlar om teori och praktik bakom övningsval, övningsvariabler och professionell programdesign för maximal överföring.
  • TILLFÄLLE 3 – här jobbar vi vidare med övningsval och programdesign och integrerar med nutrition och livsstil. Här introducerar vi också marknadsföring och business. 
  • TILLFÄLLE 4– går vi igenom teori och praktik för professionell periodisering av träning och adaptation för ett brett spektrum av idrotter och dess kravprofiler.
  • TILLFÄLLE 5– handlar om hur man konverterar maxstyrka till power, agility, speed och poweruthållighet m m samt hur man skapar, utför och analyserar fystester.
  • TILLFÄLLE 6– här fördjupar vi förmågan att integrera och optimera alla delarna av STAC Processen, vi lär också ut olika lösningar för att driva en framgångsrik business som elittränare och företagare.
  • TILLFÄLLE 7– hanterar både den komplexa teoretiska vetenskapen och den viktiga praktiska erfarenhetskunskapen bakom hur man designar allt från den anaeroba till den aeroba träningen och alla dess blandformer, anpassat för olika idrotters verkliga kravprofil samt hur man designar grenspecifik formtoppning.

OBSERVERA! Ett genomgående tema i alla steg är, ”överföringen av det avgörande praktiska handlaget och den erfarenhetsmässiga erfarenheten”. En stor del av coachningsframgångarna på STAC och för mängder av verksamma STAC Elittränare, bygger på något man inte kan läsa sig till. Det som avgör på riktigt, lär man genom aktivt deltagande på allt från föreläsningarna och klientfallen till praktiska genomgångar i gymmet och eget testande av allt genomgånget material på STAC Elittränare.

TIDER FÖR SAMTLIGA UTBILDNINGSTILLFÄLLEN PÅ STAC Elittränare (om inget annat angivits);

DAG 1 Samling 09.00-09.30, 09.30-17.00
DAG 2 08.30-17.00
DAG 3 08.30-15.30

 

Ladda ner PDF om STAC Elittränarutbildningen!

Läs mer om STAC Elittränare i vår PDF STAC Elittränare 2019  eller låt dig inspireras på Dettners Blogg.  Anmälan sker på info@stac.nu enligt information i pdf.


ANSÖKAN OCH ANTAGNING

Senaste ansökningsdag till STAC Elittränare 2019 ÄR 6 MAJ 2019.
Det finns bara 24 platser tillgängliga på utbildningen och vårt mål är alltid att fylla platserna med de mest potenta deltagarna ur ett flertal aspekter.

STAC:s ledning meddelar dig som är antagen. Det är ofta fler sökande än tillgängliga platser.

DIN ANSÖKAN: Ansökan om utbildningsplats sker skriftligen till info@stac.nu

  • • Ange namn, bostadsadress, FAKTURERINGSADRESS, mobiltelefon och e-post.
  • • Beskriv kortfattat på vilket sätt det vi förmedlar tilltalar dig och vad du har för kort- och långsiktiga mål med din utbildning på STAC Academy.
  • • Ange även dina tidigare utbildningar, din utbildningsnivå.

KOSTNAD OCH BETALNING

STAC Elittränarutbildningen kostar 87 500 kr + 6 % moms för hela utbildningen, dvs alla 7 stegen.

OBS! Om du bara avser att gå STAC Tränare, dvs 3 av 7 steg, blir det 3 x 12 500 kr = 37 500kr + 6% moms.

Efter meddelande om antagning, skickar vi ut faktura på anmälningsavgift på 8 750 kr (3750 kr för STAC Tränare)  till den adress du angivit som FAKTURERINGSADRESS. Observera! Först när du betalat anmälningsavgiften på 10 % dvs 8 750 kr (eller 3 750 kr för STAC Tränare), är din plats reserverad och bekräftad på STAC Elittränare (eller STAC Tränare). 

MAT OCH LOGI
Mat och logi ingår inte på STAC Elittränare, men vi hjälper dig med råd och tips gällande resa, boende och mat om du har behov.