Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

STAC ELITTRÄNARE – EN AV NORDENS MEST ATTRAKTIVA VIDAREUTBILDNINGAR TILL ELITTRÄNARE!

stac_elittranare

 

OBS! NÄSTA OMGÅNG AV STAC ELITTRÄNARE STARTAR MED STEG 1 15-17/5 2019!
Anmäl dig redan idag på info@stac.nu 

På STAC Elittränare blir du elit bland tränare. Du lär dig professionell screening, analys, testverksamhet, programdesign och periodisering av träning. Du lär från dem som kan den moderna teorin, leder och vidareutvecklar det nya träningsparadigmet samt producerar rekord och medaljer i kombination med hälsoutveckling, i praktiken.

På STAC Elittränare integrerar vi ständigt den vetenskapliga frontlinjen bakom våra metoder, men du tränas framför allt i att behärska erfarenhetskunskap och lära det praktiska hantverket som definierar en framgångsrik fystränare och coach för sina klienter, vi kallar det STAC Processen bakom STAC Metoden.

Med det digitala verktyget STAC PAD som stöd i alla delar av utbildningen från professionell screening, analys och programdesign till periodisering av träning, klienthantering och möjlighet till en diger övningsdatabas och professionella bilder, lär du dig att jobba strukturerat och extremt tidseffektivt.

Citat ”Jag skulle rekommendera alla som vill ta nästa steg i sin karriär som tränare samt utöka sin kunskapsbank väsentligt att söka sig till STAC Elittränarutbildningen.” Robert Lygdbäck, STAC Elittränare 2015-2016, Fystränare Växjö Lakers, SHL. 

”För dig som vill tänka utanför boxen och skapa förändring på allvar!” Johanna Sjögren STAC Elittränare 2011-2012, Svensk Mästare 2013 som Fystränare för FC Rosengård.


STAC ELITTRÄNARE – FLERSTEGSINLÄRNING FÖR MAXIMAL KUNSKAPSÖVERFÖRING

På STAC Elittränare lär vi ut enligt ett unikt flerstegssystem som ger utrymme för implementering och kunskapsförankring mellan de numera 7 olika 3-dagarsutbildningsstegen.

 

  • TILLFÄLLE 1– handlar om STAC screening, tester, biotensegritetsanalys, åtgärdsanalys, övningsval och basal korrektiv programdesign som kvalificerar för fortsatt träning och utveckling. 
  • TILLFÄLLE 2– handlar om teori och praktik bakom övningsval, övningsvariabler och professionell programdesign.
  • TILLFÄLLE 3 – här jobbar vi vidare med övningsval och programdesign och integrerar med nutrition och livsstil. Här introducerar vi också business-delen. 
  • TILLFÄLLE 4– går vi igenom teori och praktik för professionell periodisering av träning och adaptation samt ännu mera programdesign.
  • TILLFÄLLE 5– handlar om hur man konverterar styrka till power/effekt, hur man skapar, utför och analyserar fystester samt hur man skapar poweruthållighet.
  • TILLFÄLLE 6– här fördjupar vi förmågan att jobba med alla delarna av STAC Processen, vi lär också att driva en framgångsrik business som elittränare och företagare.
  • TILLFÄLLE 7– hanterar både den komplexa teoretiska och praktiska kunskapen bakom hur man designar den anaeroba till aeroba träning/förmåga som krävs i olika idrotter samt hur man skapar grenspecifik formtoppning.

OBSERVERA! Ett genomgående tema i alla steg är, ”överföringen av det avgörande praktiska handlaget”. En stor del av coachningsframgångarna på STAC och av verksamma STAC Elittränare, är något man inte kan läsa sig till, det lär man genom personlig överföring och aktivt deltagande på STAC Elittränare.

TIDER FÖR SAMTLIGA UTBILDNINGSTILLFÄLLEN PÅ STAC;

DAG 1 Samling 09.00-09.30, 09.30-17.00
DAG 2 08.30-17.00
DAG 3 08.30-15.30

 

Ladda ner PDF om STAC Elittränarutbildningen!

Läs mer om STAC Elittränare i vår PDFSTAC Elittränare 2018  eller låt dig inspireras på Dettners Blogg.  Anmälan sker på info@stac.nu enligt information i pdf.


ANSÖKAN OCH ANTAGNING

Senaste ansökningsdag till STAC Elittränare 2019 ÄR 19 APRIL 2019.
Det finns bara 24 platser tillgängliga på utbildningen och vårt mål är alltid att fylla platserna med de mest potenta deltagarna ur ett flertal aspekter.

STAC:s ledning meddelar dig som är antagen. Det är ofta fler sökande än tillgängliga platser.

DIN ANSÖKAN: Ansökan om utbildningsplats sker skriftligen till info@stac.nu

  • • Ange namn, bostadsadress, FAKTURERINGSADRESS, mobiltelefon och e-post.
  • • Beskriv kortfattat på vilket sätt det vi förmedlar tilltalar dig och vad du har för kort- och långsiktiga mål med din utbildning eller dina utbildningssteg på STAC Academy.
  • • Ange även utbildningsnivå, typ av tränare, för vilken idrott/idrotter samt ev. egna idrottsmeriter.

KOSTNAD OCH BETALNING
– möjlighet till räntefri avbetalning

Nya STAC Elittränarutbildningen kostar 87 500 kr + 6 % moms för hela utbildningen, dvs alla 7 stegen.

Om du bara avser att gå STAC Tränare, dvs 3 av 7 steg, blir det 3 x 12 5000 kr = 37 500kr + 6% moms.

Efter meddelande om antagning, skickar vi ut faktura på anmälningsavgift på 8 750 kr (3750 kr för STAC Tränare)  till den adress du angivit som FAKTURERINGSADRESS. Observera! Först när du betalat anmälningsavgiften på 10 % dvs 8 750 kr (eller 3 750 kr) , är din plats reserverad och bekräftad på STAC Elittränare (eller STAC Tränare). 

STAC har avtal med Human Finans. Genom dem finns möjlighet till räntefri avbetalning av utbildningskostnaden. Gå gärna in på STAC-sidan på Human Finans hemsida och ansök om Human Finans-konto på vår specialsida

MEDDELA VILKET BETALNINGSSÄTT DU VILL ANVÄNDA DIG AV:
Alternativ 1: Betala hela summan genom egen finansiering.
Alternativ 2: Lägga upp ”räntefri avbetalning via Human Finans”.

MAT OCH LOGI
Mat och logi ingår inte på STAC Elittränare, men vi hjälper dig med råd och tips gällande resa, boende och mat om du har behov.